Elérhetőség:

  • +36-42-408-415
  • +36-30-205-9233      Fax

  • +36-42-500-254


      e-mail
A tűlevelű fafajok közül a vörösfenyő az, amely a legkitartóbban harcol az idő múlásával, a legjobban áll helyt vizes környezetben és ellenáll a nap káros UV sugárzásának. Szerkezetéből adódóan strukturálisan rendkívül erős, akár stéget vagy medence létrát is építhetünk belőle. Szibériai vörösfenyőből gyártott, német importból származó mikrobordázott teraszburkoló anyagot vásárolhat nálunk, amely a fent említett tulajdonságainak köszönhetően rendkívül jól fog funkcionálni a szabadtéri felhasználás során.
A Bangkirai fafajta származása Dél-Kelet Ázsia, ezen belül Indonéziában és Malajziában honos. Élőhelye ennek megfelelően a trópusi égöv meglehetősen párás, nedves és forró környezete, szívóssága ebből ered.

Ez egy meglehetősen kemény, tartós faanyag, amely nagyon ellenálló a különböző kártevők, így a gomba, vagy rovartámadásokkal szemben is. Emellett az időjárás viszontagságait is meglepően jól viseli, amit érthetünk is,ha a bangkirai trópusi származási helyére gondolunk. Rugalmassága, csomómentessége és keménysége miatt igen kopásálló és akár évtizedekig is épen marad.

Mefa95 Kft


A nagyításhoz kattíntson az alábbi képekre
4400 Nyíregyháza, Westsik V. u. 5/B
Copyright 2009.Created by Designer
Google TÉRKÉP a Mefa95 Kft telephelyéhez
Teraszburkolók